Kjøpe Katt/Hund av oss

Alle våre dyr vokser opp som en del av familien, de er med oss inne/ute og er vant til vanlige huslyder som gryterskrammel, støvsuging, tv, besøk, barn osv.

Vi sørger for at det kommer folk i alle aldre og hilser på våre dyr, valper blir også når gamle nok tatt med på turer hvor man møter folk og andre dyr for å gi de miljøtrening. Vi tar de også med på korte og lengre bilturer. Men det kan alikevel være lurt å være to når man henter avkom, det er noe med å være liten å måtte stå på egne ben uten søsken, mor, andre fra vår flokk og masse nye lukter og mennesker.

Dyra leveres vaksinert med grunnvaksine, og chip samt papirer fra henholdsvis NKK og NRR. De er forsikret i Agria, og denne forsikringen kan overføres ny eier før de ankommer nytt hjem om ønskelig. (vi anbefaler å forsikre dine dyr)

Alle våre dyr blir fòret med Royal Canin sitt fòr, samt Bozita/Vom og hundemat. Vi anbefaler at man i starten fortsetter å fòre kattungen/valpen med maten de er vant til herifra og om du ønsker å bytte til annet fullgodt fòr er det ok, men overgang bør være gradvis. Og at man blander den maten de er vant til sammen med ny.

Kattene her går til vanlig på peewee sitt toalett system. Det er en kattedo med dobbel bunn hvor urin samles nederst med litt trepellets som blir til småfliser, og øverste delen er trepellets i. Men vi bruker alltid sand også i perioden vi har kattunger, slik at de er vant til begge deler og ny familie kan velge selv hva de foretrekker. Vi synes peewee systemet er det beste, ingen lukt, rensligt og enkelt.

Valper blir trent på å ut å tisse, men det er selvsagt individuelt hvor kjappe hver og en valp er med å lære dette. Men hver og en får beskjed hvordan sin valp ligger an i løypa der.

Ellers følger det med ett infohefte med vekst tabell, om rasen, tips og råd om valp/kattunge/ på hver av våre små tasser som forlater hjemmet.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, om det gjelder kjøp av katt/hund eller generelle spørsmål om rasene.